Ortopædiske sko

Store sko

Vi dækker dine behov inden for store sko

Et af vores specialer her hos Skomageriet er store sko, da flere er født med brede eller store fødder. Det kan også være at man grundet en sygdom, har hævede fødder, uanset er der behov for at man får speciallavede sko, hvor der er plads og god støtte til foden.

Når man ikke kan finde sine sko i almindelige forretninger kan man komme til os, da vi kan være behjælpelige med at fremstille dine sko. Vi er en samling af dygtige og erfarne lægeeksaminerede ortopædiske skomagere, der sætter en ære i vores arbejde.

Igennem mange år har vi arbejdet med diverse opgaver inden for faget og tilbyder i dag en bred vifte af forskellige services. Fremstilling af store sko er som sagt et af vores specialer.

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Når vi får en bestilling på speciallavede store sko, starter vi altid med en konsultation med kunden. Fødder ændrer sig igennem hele livet, så selv om du har fået specialfremstillet sko før, er det ikke sikkert, at det er samme model du har brug for nu.

Vi finder også ind til design af skoen i samråd med kunden. Vi tilbyder vores services i følgende byer: København, Valby, Lyngby, Frederiksberg, Hillerød, Holbæk og Slagelse.

Store Sko Sjælland