Ortopædiske sko

Ortopædiske sko

Mange af vores kunder har brug for specialsyede ortopædisk fodtøj, for at aflaste problematiske fødder, og forebygge yderligere problemer med fødderne.

I Skomageriet har vi lang erfaring, moderne teknologi og meget dygtige engagerede ortopædiskomagere, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og personlighed. Vi producerer individuelt tilpasset fodtøj, som giver den enkelte optimal mobilitet.

I Skomageriet lægges stor vægt på at skabe den bedste pasform, og samtidig finde frem til en sko, som passer til den enkeltes personlighed i materialevalg og design.

Proceduren er at kunden henvender sig til Skomageriet, når vedkommende har fået en bevilling til ortopædiske sko. I Skomageriet tages mål og aftryk, og sammen med ortopædskomagermesteren drøftes kundens behov, og ønsker til det nye fodtøj. Der vælges farve, skind og drøftes design.

Så går processen i gang. Med udgangspunkt i kundens mål og særlige behov, udarbejdes en læst i træ. Skoen tegnes, skindet skæres, syes, skoen samles og sættes på læsten. Kunden kommer tilbage og prøver skoen. Eventuelle rettelser sættes i værk. Derefter udarbejdes sål og indlæg og skoen samles til sidst, og gøres færdig til udlevering.

Det tager oftest ca. 12 uger fra måltagning til skoen er færdig.

Ortopædiske sko er naturligvis meget dyrere end sko købt i en almindelig skobutik. De kunder som har brug for ortopædisk fodtøj, har mulighed for at få økonomisk støtte til køb af specialsyede sko.

Landets kommuner giver bevilling til kunder, som har fået en ordination / henvisning af læge/speciallæge. De fleste kunder får bevilget to par sko indenfor de første seks måneder og herefter hver 18. måned.

Nye regler betyder, at der ikke er ensartede regler på området. Kundernes egenbetaling er forskellig fra kommune til kommune.

Ring til os på tlf. 36 45 45 73 og vi hjælper med at undersøge, hvad lige præcis din egenbetaling er.

Vi gør os umage - hver gang!

 

Læs mere om vores fodindlæg, store sko og håndsyede sko!