Ortopædiske sko

Om Skomageriet

Skomageriet blev etableret i 1969 og har siden produceret tusindvis af håndsyede sko. Hvert eneste år sendes mere end 2000 par sko ud fra værkstedet i Valby til tilfredse kunder i hele landet. Skomageriet tilstræber at hvert eneste par sko har den bedste pasform, og et design og materiale der passer til den enkeltes personlighed.

Der er 28 medarbejdere i Skomageriet, som består af ortopædi skomagermestre, faglærte ortopædi skomagere, serviceskomagere, nådlere, modellører, administrativt personale m.fl. Alle er engagerede og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at levere godt håndværk, og skabe gode og flotte sko til mennesker med vanskelige fødder.

Skomageriet har to forretninger - på Frederiksberg og i Lyngby. Herudover har Skomageriet flere steder på Sjælland, hvor det efter aftale er muligt at få taget mål, og få leveret de håndsyede sko.

Vi udfører vores ydelser i Valby, Lyngby, Frederiksberg, Hillerød, Holbæk og Slagelse.

Niveauet er fagligt højt i Skomageriet. Selv om det er en virksomhed med dybe rødder og stor erfaring i at producere sko, formår virksomheden også at følge med tiden. Således findes den nyeste teknologi i virksomheden, og der arbejdes hele tiden på at følge med moden, og den nyeste viden om ortopædiske sko.

Der samarbejdes med læger, fodterapeuter og forskere i ind- og udland. Kunderne kan med ganganalyse og andet elektronisk måleudstyr sikre sig, at det håndsyede fodtøj aflaster og støtter perfekt.

Virksomheden ejes og drives af direktør Christian Wallin.

Veluddannede skomagermestre og skomagere i Skomageriet har stor erfaring og nyeste viden om hvordan gigtpatienter, diabetikere, spastikere og mennesker med andre lidelser, kan få det bedst mulige fodtøj, som giver optimal mobilitet og komfort - samtidig med at fodtøjet passer til den enkeltes personlighed.

 

Skomageriet tilbyder:

  • Vurdering af ortopædiske lidelser
  • Måltagning
  • Afstøbning
  • Læstefremstilling
  • Fremstilling af ortopædisk fodtøj
  • Fremstilling af ortopædisk fodtøj til diabetikere
  • Fremstilling af ortopædisk fodindlæg
  • Tilpasning og forhøjelse af fodtøj

Vi gør os umage - hver gang!

Lisbet Sonne

Lægeexamineret
Ortopædiskomagermester

Dan Jensen

Lægeexamineret
Ortopædiskomagermester

Kenneth Wallin

Lægeexamineret
Ortopædiskomagermester