Ortopædiske sko

Skoindlæg

Problematiske fødder?

Lider du af smerter i fødderne, har du svært ved at finde ordentligt fodtøj, og bliver dine fødder hurtigt trætte og ømme, så kan du med garanti nyde godt af ordentlige skoindlæg. Indlæg til sko kan afhjælpe små som store problemer med fødder.

Mange mennesker har nemlig brug for støtte og indlæg i deres sko – desværre er det ikke alle der er klar over de muligheder, der er for skoindlæg. Alt for mange bider smerten i sig, eller undgår at gå lange ture, eller købe sko med høje hæle. Med indlæg i skoene forbedres din livskvalitet  – det er bare også vigtigt at have ordentligt fodtøj, og ikke mindst at kunne gå og stå uden smerter og besvær. Her hos Skomageriet har vi mange års erfaring med håndsyede sko og vi har indgående kendskab og viden om skoindlæg. 

 

Forskellige indlæg til forskellige formål

Alt efter hvilket problem der skal afhjælpes, findes der forskellige måder at udforme fodindlægget på. Foruden fremstilling af fodtøj, er fremstilling af indlæg til sko, et af den ortopædiske skomagers fineste opgaver. Der findes både indlæg i faste eller bløde materialer, der er helsåle der kan tilpasses bestemte sko, eller der er tå og hæl indlæg.

 

Individuelle mål

Når vi udformer et fodindlæg, er det altid ud fra et aftryk eller gips. Sammen med dig vurderer vi dit behov og problem, for at finde frem til den bedste løsning. Herved kan vi bedst vejlede og rådgive til hvilke skoindlæg der passer bedst til dig. 

Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer: København, Valby, Lyngby, Frederiksberg, Hillerød, Holbæk og Slagelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller bestille en tid. Der er ikke den opgave der er for stor, eller for lille til os.

Her på hjemmesiden kan du endvidere se vores udvalg af standard indlæg, der er fremstillet til at aflaste forfodsnedfald, platfodhed, hælsporer, ligtorne, hælekiler med mere.