Ortopædiske sko

Håndsyede sko

Håndsyede sko er din garanti for god kvalitet

Det er meget vigtigt, at man går i et par sko der giver den støtte og komfort, som man har brug for. Fødder er meget forskellige og der kan nogle gange være behov for at have fodtøj der giver ekstra støtte eller som er specialfremstillet.

Sygdomme som eksempelvis gigt eller sukkersyge kan give anledning til et behov for specialsko, men også medfødte skæve tæer, fødder eller bare en skæv gang kan være årsager til, at man har brug for sko der ikke er fremstillet på en fabrik.

Her hos Skomageriet er vi eksperter i specialsko. Vi er en sammenslutning af lægeeksaminerede ortopædiske skomagere, og vi brænder alle for vores fag. Når du som kunde kommer til os, tager vi en samtale om dine behov og ser på dine fødder. Herefter finder vi i fællesskab frem til et design af skoen, hvorefter vi igangsætter arbejdet med at fremstille dine håndsyede sko.

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller gerne vil bestille en tid til en samtale. Du finder de nødvendige kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

Vi sælger også fabriksproducerede sko i vores forretninger, samt indlæg, snørebånd med mere. Vi tilbyder vores ydelser i følgende byer: København, Valby, Lyngby, Frederiksberg, Hillerød, Holbæk og Slagelse.

Håndsyede Sko Sjælland